Giethoorn & Staphorst per fluisterboot en familiefiets

Maak een fotopuzzeltocht per fluisterboot door de schilderachtige grachten van Giethoorn, met de typische bruggetjes en op eilandjes gebouwde boerderijen en geniet later op de dag per 4 tot 16 pers. familiefiets van de natuur van De Olde Maten, nabij Staphorst.

PROGRAMMA

Vanaf 10.00 uur
Ontvangst met koffie/thee/fris en Blokzijler brok in restaurant of terras aan het water. Na uitleg van de eenvoudig te bedienen elektromotor of korte kano-instructie door Bed & Boot Mol/Groenewegen volgt de boottocht.

’s Middags
Aankomst bij Boerderij Eben-Haezer voor een prachtige route per familiefiets door Natuurgebied De Olde Maten. Wat is er nu leuker dan samen op een familiefiets van de natuur te genieten. Geschikt voor jong en oud om veel plezier te hebben tijdens een kinderfeest of familiedag. Onderweg klimt u op de uitkijktoren om vogels te spotten of u geniet op het reeënspoor in het werkelijk unieke landschap met zijn smalle stroken grasland en water.  Nu u er toch bent, bent mag u bijzondere dorp Staphorst niet missen. De karakteristieke boerderijen en de mensen in klederdracht behoren tot de cultuur van Staphorst.

INCLUSIEF

  • 2 koffie/thee of fris met Blokzijler brok
  • boothuur incl. instructie 
  • lunchpakket 
  • tocht per familiefiets 
  • routebeschrijving/kaarten
  • parkeren

 

PROGRAMMAPRIJS

29,50 euro per persoon.

 

 

 

Copyright © 2018 - B&B Mol/Groenewegen
Binnenpad 28  /  NL-8355 BR Giethoorn
Gastheer  / Ambassadeur Aangesloten bij  /
Design by: