Lekker een dagje varen? Huur een fluisterboot in Giethoorn bij Mol/Groenewegen, vanaf €17,- voor een uur en €75,- per dag.

Fluisterboot huren in Giethoorn

U kunt bij ons fluisterboten (met geruisloze electro-motor) huren. Per uur en per dag of meerdaags.

Bootverhuur Mol/Groenewegen is gevestigd in het centrum van Giethoorn aan de dorpsgracht nabij het Bovenwijde. De ideale startplaats voor uw boottocht door de gezelligheid van Giethoorn en de rust en de ruimte van de natuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden. U krijgt goede uitleg over de eenvoudig te bedienen electromotor en een duidelijke kaart mee. De route is goed aangegeven met gekleurde pijltjes en bakens. Indien gewenst zijn er gratis kussens en plaids op verzoek beschikbaar, evenals kinderzwemvestjes.

Het is in Giethoorn overigens overal ondiep (max. 1 meter). Op de route naast veel natuur ook restaurantjes en terrasjes aan het water. Ook picknickplankiers, een picknickeiland (met sanitaire voorzieningen), betrouwbaar zwemwater, een uitkijktoren en uiteraard uitstekend viswater.

PRIJZEN PER BOOT

Fluisterboot

1-2 pers.   1 uur 17,- 2 uur 30,- 3 uur 45,-  4 uur 60,-   per dag 75,-

3-5 pers.   1 uur 18,- 2 uur 35,- 3 uur 52,-  4 uur 69,-   per dag 79,-

6 pers.      1 uur 19,- 2 uur 38,- 3 uur 55,-  4 uur 72,-   per dag 85,-

7-10 pers. 1 uur 25,- 2 uur 50,- 3 uur 75,-  4 uur 100,- per dag 110,-

e-Puntersloep

1-8 pers.                    2 uur 65,- 3 uur 95,-  4 uur 125,- per dag 150,-    

Voor boekingen: T 0521-361359 of E info@molgroenewegen.nl
 

De Fluisterboot

De fluisterboot is een boot (in Giethoorn/Kop van Overijssel: de punter) met een door accu's aangedreven elektromotor. In Nederland begon de opkomst van het elektrisch varen in Giethoorn, waar eind vorige eeuw uiteindelijk alle verhuurboten uitgerust werden met elektromotoren. De elektromotoren van de fluisterboot worden aangedreven door accu’s waarmee u zo’n 8 uur kunt varen, dus een hele dag. De fluisterboten van Bootverhuur Mol/Groenewegen zijn gemaakt van ijzer (Grolleman punter), polyester (Gieterse punter) of aluminium (Grolleman en Hanzepunter en Alumerensloep) en in uitvoeringen voor 1-4 personen, 5-6 personen, 8 personen en 7-10 personen.

 

Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Totstandkoming van de overeenkomst. Degene die namens of ten behoeve van de groep de overeenkomst aangaat (de klant) is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit deze overeenkomst voortvloeien.

Artikel 2. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de prijzen en voorwaarden, zoals deze bekend waren ten tijde van het opstellen van deze. V.O.F. Mol behoudt zich het recht voor om voor het totstandkomen van de boeking de prijs te wijzigen wanneer daartoe aanleiding bestaat door prijsverhoging van derden, waaronder de toepasselijke BTW voorschriften.

Artikel 3. Wijzigingen door de deelnemer(s). De reservering kan door de klant worden gewijzigd indien en voorzover dit mogelijk is.

Artikel 4.1. Niet doorgaan van het programma; wijzigingen door V.O.F. Mol. Indien door omstandigheden, die uitsluitend in de eigen bedrijfsvoering van V.O.F. Mol zijn gelegen, door V.O.F. Mol wordt besloten, dat het programma niet zal doorgaan of dat daarin wijzigingen worden aangebracht, verplicht V.O.F. Mol zich tot onverwijlde kennisgeving van de klant.

4.2. Bij niet doorgaan verplicht de V.O.F. Mol zich tot onmiddellijke terugbetaling van de reeds (geheel of gedeeltelijk) betaalde reserveringssom.

Artikel 5. Door V.O.F. Mol wordt, tenzij dit aan opzet en/of grove schuld van V.O.F. Mol is te wijten, geen aansprakelijkheid aanvaard voor schade ten gevolge van ongevallen, dood, letsel, kwetsing, vernieling, verlies of diefstal veroorzaakt tijdens of ten gevolge van de boottocht c.q. door aanvaringen.

 

K.v.K. Oost Nederland 05037871

Copyright © 2019 - B&B Mol/Groenewegen
Binnenpad 28  /  NL-8355 BR Giethoorn
Gastheer  / Ambassadeur Aangesloten bij  /
Design by: