Buitenplaats Gerner

Twee vijvers

Op Buitenplaats Gerner zijn twee vijvers waarin gevist mag worden. Een visvergunning is niet nodig. De vijver bij de Bosbungalows is toegankelijk voor alle gasten van Buitenplaats Gerner. De andere vijver, bij de Boschalets, kan alleen gebruikt worden door gasten met een vakantiewoning grenzend aan de vijver.

Omdat het waterpeil van beide vijvers afhankelijk is van de stand van het grondwater, kan het voorkomen dat enige tijd duurt voordat u beet heeft. Geduld is een schone zaak!

Forellenvisserij de Marshoek

Gelegen tussen Dalfsen en Zwolle

Forellenvisserij de Marshoek beschikt over 4 mooie vijvers waar onder andere zalmforel, regenboogforel en goudforel wordt uitgezet. De forellenvisserij beschikt als enige vijver in Nederland over een stromende beek die met een capaciteit van 1 miljoen liter water per uur door alle vijvers stroomt.

Vissen worden drie keer per dag uitgezet en er kan per dagdeel of een gehele dag worden gevist. Alle gevangen vis (behalve graskarpers) kan ter plaatse worden schoongemaakt en mag worden meegenomen. Forellenvisserij de Marshoek is het gehele jaar geopend. Kijk voor meer informatie over tarieven en openingstijden op de website.

Copyright © 2019 - B&B Mol/Groenewegen
Binnenpad 28  /  NL-8355 BR Giethoorn
Gastheer  / Ambassadeur Aangesloten bij  /
Design by: